Гнап, який через пожертви зібрав необхідні 2,5 млн, подав документи до ЦВК

Журналіст Дмитро Гнап подав документ до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом на виборах президента. Гнап, якого висуває в президенти партія «Сила людей», приніс пакет документів 3 лютого, в останній день подання документів для участі в президентських виборах.

Інформації про реєстрацію Гнапа на сайті ЦВК поки що немає.

Напередодні стало відомо, що Дмитрові Гнапу за допомогою громадськості все ж таки вдалося зібрати 2,5 мільйона гривень для застави, необхідної, щоб його зареєстрували кандидатом у президенти.

Читайте також: Гнап таки зібрав через пожертви 2,5 мільйона гривень на участь у виборах, але раді не всі

Про те, що журналіст Дмитро Гнап стане кандидатом від партії «Сила людей» на виборах президента України, стало відомо на з’їзді партії 20 січня.

Гнап повідомив, що йде в політику, 25 червня 2018 року. До того він був ведучим і журналістом програми розслідувань «Слідство.Інфо».

Чергові вибори президента призначені на 31 березня 2019 року. Станом на 2 лютого Центральна виборча комісія зареєструвала 28 кандидатів у президенти.

Передвиборна кампанія почалася 31 грудня. До 9 лютого 2019 року буде оголошений остаточний список претендентів на посаду глави держави.

0 Comment

comments: