Народний депутат Віктор Развадовський придбав три машиномісця за 1,2 мільйона гривень – #Точно

Народний депутат Віктор Развадовський сплатив за три машиномісця 1,2 мільйона гривень. Така інформація міститься у Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, повідомляє #Точно, проект Радіо Свобода.

Усі три об’єкти нерухомості Віктор Развадовський придбав у товариства з обмеженою відповідальністю «Фотон Лізинг».

У своїй декларації за 2016 рік він зазначив будинок площею 844 квадратні метри та дві земельних ділянки у селі Стоянка Києво-Святошинського району, квартиру площею 154 квадратні метри в столиці, приміщення для яхтсмена в Одеській області, машиномісця та недобудовані господарські споруди.

Окрім цього, Развадовський володіє двома коштовними мобільними телефонами Vertu, люксовими швейцарськими годинниками Patek Philippe, Jaerger LeCoultre, Ulysse Nardin, ювелірними виробами, а також люксовим автомобілем Audi SQ7, придбаним в 2016 році за 1,5 мільйона гривень.

Також в декларації Развадовського фігурують доходи загальною сумою близько 19 мільйонів гривень, кілька невеликих банківських вкладів та готівкові кошти розміром 1 050 000 доларів США, 240 000 євро та 900 000 гривень.

Парламентар Развадовський був обраний по мажоритарному округу №67 в Житомирській області. Наразі входить до депутатської групи «Відродження» та комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності. Загалом Віктор Развадовський обирався до Верховної Ради України чотири рази, у проміжках між каденціями обіймав посади у державних структурах.

0 Comment

comments: