Один військовий поранений минулої доби на Донбасі – штаб

Штаб української воєнної операції на Донбасі заявляє, що через обстріли підтримуваних Росією бойовиків минулої доби поранень зазнав один військовослужбовець. Як йдеться в повідомленні штабу на сторінці у Facebook, усього бойовики напередодні здійснили шість прицільних обстрілів позицій ЗСУ – усі донецькому напрямку.

Згідно з повідомленням, бойовики вели вогонь біля Павлополя, Талаківки, Красногорівки, Верхньоторецького, шахти Бутівка. Українські військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали. На інших ділянках оборони порушень режиму припинення вогню не було, додали у штабі.

«Ворог активізував повітряну розвідку із застосуванням безпілотних літальних апаратів, які заборонені Мінськими домовленостями. Проліт безпілотника противника було зафіксовано у районі Світлодарської дуги, а неподалік Курдюмівки близько 22:00 українські військовослужбовці збили російський БПЛА типу «Орлан-10». Зараз тривають пошуки уламків безпілотника», – повідомили у штабі АТО.

В угрупованні «ДНР» звинувати ЗСУ в обстрілі у четвер західної околиці Донецька. В угрупованні «ЛНР» заявляють, що українська сторона стягнула до лінії зіткнення озброєння.

Тристороння контактна група щодо врегулювання ситуації на Донбасі оголосила черговий режим тиші з півночі 23 грудня 2017 року. Він змінює оголошений у зв’язку з початком навчального року режим тиші, який не призвів до припинення обстрілів.

0 Comment

comments: